Párduc Próba 2017
Koricsánszky Csaba
2017.04.30 15:11:40

2017 április havának utolsó szombatján lezajlott a Nap Párducai által rendezett Párduc Próba. Az eseményre rengeteg visszatérő versenyző jelentkezett, akik már a korábbi években is jelen voltak az eseményen, hogy megmérettesenek saját magukkal. Néhányuknak sikerült javítani korábbi eredményeiket, de az előző évekre tekintve mindenki remek eredményt ért el. Számos új harcos is megjelent (többnyire olyanok, akik a korábban résztvevők csapatából érkeztek) akiknek külön gratulálunk eredményeikhez, ezen a nehéz megmérettetésen első alkalommal nagyszerű eredményeket értek el.

Szomorúsága a dolognak, hogy jelen állás szerint úgy tűnik ez volt az utolsó Párduc Próba. Az európai uniós pályázatoknak és kitételeknek köszönhetően, egy vasútihálózati fejlesztés miatt jövő évben már nagy valószínűségét látjuk, hogy nem tudjuk megrendezni az eseményt. Már a verseny megrendezése előtt felhívtuk a jelentkezők figyelmét hogy vélhetően ez lesz az utolsó Próba.

Ennek a szomorú hírnek a hallatán a próbán részvevők - Heritesz Gábor és Bálint Attila fő közreműködésével - megleptek bennünket egy nagyon megható emlék oszloppal, amelyen az elmúlt évek próbáiból készített statisztikákat rótták fel. Ez úton is szeretnénk mégegyszer megköszönni ezt a csodálatos ajándékot.

És hogy kiegészítsük a statisztikát, melynek Gábor kihagyta a helyet, hogy az idei évet is hozzá tudjuk számolni.

Idén a harcosok 7831 pontot lőttek összesen.
Az elmúlt 9 év Párduc Próbáin pedig 62305 meglőtt pontszám született.

A 2017-es próbán 2 versenyzőnek sikerült leküzdenie önmagát, és a 300-as ponthatárt.
Buzás Károly 377 pont
Révész László 313 pont (Az összes próbán részt vett)

Az idei próbán "A leggyorsabb regisztrációért" járó üveg bort Szűcs Gergely nyerte meg (annak a regisztrálónak aki nem alanyi jogon kerül a listára), amelyet a Pintér Házaspár ajánlott fel.

Neki külön gratulálunk az eredményeikhez, és ha esetleg jövőre még lesz lehetőségünk megrendezni az eseményt, ők meghívást kapnak rá (nem kell regisztrálniuk).

Nagyon köszönjük mindenkinek akik részt vettek a próbákon. Ez a 9 év számtalan szép emlékkel, és jó eredményekkel gazdagított bennünket, és reméljük, hogy 2018-ban lesz még lehetőségünk megrendezni a X. Párduc Próbát, hogy ez a korszak kerek legyen.