Kárpát-medencei hadjárat szabályzata

Több rendezvényből álló versenysorozatot indítunk annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb teljesítményt nyújtó pusztai íjat használó férfit és nőt, akik a "Kárpátmedence legjobb harcosa" címet nyerik el.
A teljesítmény minden esetben, az adott rendezvényen meglőhető maximum pontszámból kerül kiszámolásra százalékos arányban.

A rendezvények száma évről évre változhat.
- 5 vagy 6 verseny esetén 3 legjobb
- 7 vagy 8 verseny esetén 4 legjobb 

A fenti listát tekintve a harcos legjobb eredményei összeadódnak és a többiekével együtt egy eredménylistát alkot. A legjobb teljesítmény természetesen a legmagasabb érték.

A táblázat értelmében minimum annyi rendezvényen kell részt venni, hogy értékelni lehessen a 3 illetve 4 legjobb eredmény alapján a teljesítményt!
Mindegyik önálló verseny! A rendezvények önmagukban is értékelésre kerülnek!!! Ezt minden esetben a rendező egyesület végzi.

A hadjárat értékelését a Nap Párducai honlapján lehet nyomon követni.
A hadjáratnak nincs nevezési díja. A harcos részvételi szándékát, tárgyi felajánlással kell, hogy jelezze, melyet az első jelentkezéskor kell leadnia.
Az eredményhirdetésen minden harcos értékelve és jutalmazva lesz. A tárgyi felajánlás értéke nincs limitálva, de nem lehet pénzzel megváltani! A felajánlott tárgyakat nem lehet vissza kérni.

A harcosok díjazása:
az eredmények növekvő sorrendbeli felolvasása után, elsőként a legeredményesebb harcos választ a felajánlott tárgyak közül, majd csökkenő sorrendben ezt az utolsóig végezzük. Így minden harcos értékelve és díjazva lesz.
Továbbá az első 5 férfi és 3 nő meghívást kap a Párduc Próbára! A rendezvénysorozatot a Nap Párducai szabad íjászcsapat, a Mindszenti Íjászok Baráti Köre, a Vitalitás SE íjászai, a Fekete Sólyom Történelmi Ijászklub (Szlovákia), a mohácsi Nimród íjászegyesület, a Csodaszarvas íjászegyesület, és a Nagykunsági Farkasok íjász csapata hívta életre.

Rendezvényeinkre magunkkal visszük a csapat, a település és a nemzeti zászlót is, ezzel kinyilvánítva a békés egymás mellett élés akaratát. A rendezvények politika mentesek.
A hadjárat hírelését minden résztvevő csapat honlapján, a Szabad Íjász Portálon, az Öröm Íjász Portálon olvashatjátok.

Várjuk és keressük azon csapatokat, akik szervezettségben, szervezésben és kihívásban egyaránt megfelelnek a hadjárat követelményeinek:
- Igényes és nagy íjásztudást követelő célok, melyek nagyobb távolságokban vannak elhelyezve.
- Átlátható, egyszerű és tiszta a verseny értékelése.
- Elsősorban a Kárpát-medence nyugati és keleti részéről várjuk a jelentkezést.
A jelentkezési szándékot minden esetben a napparducai.hu üzenőfalán kell megtenni.