A próba

A Nap Párducai íjász csapat kihívást hírdet az alábbiak szerint:

Évente egyszer, mindig ebben az időpontban (Április utolsó Május 3. szombatja) megrendezett versenyt szervezünk, melynek egységes szabályrendszere, és a magasra állított mérce megfelelő kihívást biztosít mindenkinek, aki szeretné önnmagát legyőzni!
Példa értékű a világ egyes nemzeteinek az íjászathoz való hozzáállása. Mi Magyarok akik az íjfeszítők népének valljuk magunkat még nem tudunk felmutatni, olyan rendszert vagy hagyományt - Kassai Lajost kivéve - melyet bárhol a világon gyakorolhatnak s amire azt mondják 'ez igen!', 'ez kihívás!' s tudhatják róla, hogy Magyar.
A Mongoloknál a Nadam - íjászatra vontkozó része -, a Törököknél a Puta lövés vagy az USA államaiban a yorki kör és amerikai kör, a kóreaiak, nepáliak versenyszámai pedig reájuk jellemző.

A fentieket figyelembe véve kidolgoztunk egy versenyt, melyet minden versenyző saját magával kell, hogy megvívjon, mind szellemi mind fizikai síkon.
A verseny részletes szabályzatát a 'szabályzat' menüpont alatt tekintheti meg!

A verseny próbára teszi az íjászt, mert szinte mindenki eredménytelenül kezd és ezt nagyon nehéz feldolgozni, de ahogy közeledünk a cél felé a hangulat és az együttérzés összekovácsolja a csapatot. A 200 lövés leadása pedig a fizikálisan gyötri meg az embert.

A versenyen a maximális résztvevok számát 50 főben limitáltuk, ezért előregisztráció szükséges a regisztráció menüpont alatt!

Figyelem!

Az előregisztráció 50 regisztrált fő után lezárul! Annak a versenyzőnek, aki regisztrál, de nemjelenik meg a versenyen - és ezzel helyet vesz el mástól - a jövőben nem fogjuk elfogadni a rigisztrációját.
A regisztráció egyetlen elfogadható visszamondási módja, ha a harcos a verseny előtt legkésőbb 1 héttel jelzi visszalépési szándékát a szervezők felé, ebben az esetben értelemszerűen egy 'új hely' nyílik meg a regisztrációs listában!